Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Το πρώτο τεύχος της "ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ" είναι πλέον γεγονός. Ελπίζουμε να στηρίξετε όλοι αυτήν την προσπάθεια της Αδελφότητάς μας.

Η εφημερίδα διατίθεται δωρεάν στα μέλη της Αδελφότητάς μας και το Δ.Σ αποφάσισε τα πρώτα φύλλα να διατεθούν στους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας τιμώντας τους έτσι για την διατήρηση του τόπου μας "ζωντανού".

Επιπλέον για να μην αδικήσουμε και τα εδώ μέλη που μας στηρίζουν και με την βοήθεια της τεχνολογίας τα τεύχη της "ΦΩΝΗΣ" θα ανεβαίνουν στο ιστιότοπο της Αδελφότητάς μας για ανάγνωση και μελέτη.

Επιπρόσθετα όπως θα διαβάσετε και στο πρώτο τεύχος μας η έκδοση είναι "φιλόξενη" για κάθε είδους κείμενα αρκεί να είναι ενυπόγραφα και να μην είναι προσβλητικά ή υβριστικά για θεσμούς ή πρόσωπα. Η σύνταξη έχει το δικαίωμα να απορρίπτει κείμενα τα οποία κατά την κρίση της δεν υπόκεινται στους παραπάνω κανόνες.

Τα κείμενα σας μπορείτε να τα στέλνετε είτε με επιστολικό ταχυδρομείο στα γραφεία της έκδοσης είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (απαιτείται επιβεβαίωση λογαριασμού).

Σε περίπτωση όπου δεν μπορείτε να διαβάσετε το τεύχος μπορείτε να το κατεβάσετε στον Η/Υ από τον παρακάτω σύνδεσμο (απαιτείται η εγκατάσταση του Adobe Acrobat Reader):

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΤΕΥΧΟΣ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.