Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πανηγύρι "ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ"


Αγαπητοί Συγχωριανοί, φίλοι και φίλες του χωριού μας,

Το ΔΣ της Αδελφότητας, η Εκκλησιαστική Επιτροπή και το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας, σας προσκαλούν στην κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση μας το ονομαστό και ξακουστό πανηγύρι της "Αγίας Παρασκευής" στις 25 και 26 Ιουλίου 2012 στην γενέτειρά μας, στο Κρυονέρι Πωγωνίου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εφέτος έχει ως εξής:

  • Την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 και ώρα 21:00 λαϊκή βραδιά στην κεντρική πλατεία του χωριού μας προσφορά του Δήμου Πωγωνίου.
  • Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 και ώρα 21:00 παραδοσιακό γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού μας με την ορχήστρα του Θανάση Χαλιγιάννη από την Παρακάλαμο.
  • Την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012 και ώρα 08:00 Θεία λειτουργία και Δοξολογία στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής. Στην συνέχεια αρτοκλασία και συνεστίαση με παραδοσιακά φαγητά στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας "Αγίας Παρασκευής" και πωγωνήσιο γλέντι. Το γλέντι συνεχίζεται το βράδυ στην κεντρική πλατεία του χωριού μας μέχρι το πρωί.
Τις βραδυνές ώρες των τριήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων θα λειτουργεί ψησταριά και αναψυκτήριο - μπυραρία από την Αδελφότητα για την εξυπηρέτηση των πανηγυριστών.

Η εκλεκτή και πολυπληθής παρουσία των συμπατριωτών και φίλων που τιμούν κάθε χρόνο το πανηγύρι της "ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ" θα επισφραγίσουν την επιτυχία και των φετινών τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.