Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ & ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Το ΔΣ της Αδελφότητας θα βραβεύσει τους Κρυονερίτες και τις Κρυονερίτισσες οι οποίοι(ες) πέτυχαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Επίσης εκτός από τους προπτυχιακούς φοιτητές-σπουδαστές, δικαίωμα έχουν και οι συγχωριανοί(ες) οι οποίοι τελείωσαν επιτυχώς το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό τους κατά το έτος 2009.

Παρακαλούμε πολύ όπως μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία τους εγκαίρως μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2010 στην ηλεκτρονική διεύθυνση adelfotita.krioneriton@gmail.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή γραπτά με τα μέλη του ΔΣ. Η διεύθυνση αλληλογραφίας της Αδελφότητάς μας είναι η παρακάτω:

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΩΝ
ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
"Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"
Τραλλέων 121
11146 Γαλάτσι

Σε περίπτωση όπου ο συγχωριανός(ή) δεν μπορέσει να παρευρεθεί στην ειδική εκδήλωση της Αδελφότητας όπου θα σας ανακοινωθεί με επιστολή μας και θα αναρτηθεί η σχετική ανακοίνωση στο ιστολόγιο μας, θα ακολουθήσει τελετή βράβευσης το καλοκαίρι στην γενέτειρα μας κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της πολιούχου μας Αγίας Παρασκευής στις 26 Ιουλίου.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι η 31η Ιανουαρίου 2010 είναι καταλυτική ημερομηνία για την δήλωση υποψηφιοτήτων. Μετά από αυτήν την ημερομηνία καμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή. Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι υποψηφιότητες θα βραβευτούν.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.