Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΩΝ

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Το ΔΣ της Αδελφότητας θα βραβεύσει τους Κρυονερίτες και τις Κρυονερίτισσες οι οποίοι(ες) πέτυχαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2008-2009 την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Επίσης εκτός από τους προπτυχιακούς φοιτητές-σπουδαστές, δικαίωμα έχουν και οι συγχωριανοί(ες) οι οποίοι τελείωσαν επιτυχώς το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό τους κατά το έτος 2008.

Παρακαλούμε πολύ όπως μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία τους εγκαίρως μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2009 στην ηλεκτρονική διεύθυνση adelfotita.krioneriton@gmail.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά* ή γραπτά με τα μέλη του ΔΣ. Η διεύθυνση αλληλογραφίας της Αδελφότητάς μας είναι η παρακάτω:

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΩΝ
ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
"Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"
Τραλλέων 121
11146 Γαλάτσι

Σε περίπτωση όπου ο συγχωριανός(ή) δεν μπορέσει να παρευρεθεί στην ειδική εκδήλωση της Αδελφότητας όπου θα σας ανακοινωθεί με επιστολή μας και θα αναρτηθεί η σχετική ανακοίνωση στο ιστολόγιο μας, θα ακολουθήσει τελετή βράβευσης το καλοκαίρι στην γενέτειρα μας κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της πολιούχου μας Αγίας Παρασκευής στις 26 Ιουλίου.


ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

*Οι τηλεφωνικοί αριθμοί των μελών του ΔΣ θα σας κοινοποιηθούν με την επόμενη επιστολή μας. Δεν αναρτούνται στο ιστολόγιο για ευνόητους λόγους.